Vuurspuwen

  • 1.5 uur durende workshop
  • Leren vuurspuwen
  • Spannend en leerzaam 
  • Professionele begeleiding
  • Prijs vanaf 25 personen

Vuurspuwen

Steeds vaker gaan we grote groepen leren Vuurspuwen tijdens een bedrijfsuitje of personeelsfeest. Het teambuildings-effect van deze workshop is enorm groot. Grensverleggend, vernieuwend, uniek, spectaculair kortom dit moet u meegemaakt hebben.

Vuurspuwen is een act waarbij de artiest met de mond brandstof (meestal paraffineolie) sproeit, die met een fakkel of andere vuurbron tot ontsteking wordt gebracht. Het effect is een spectaculaire steekvlam. Leer met uw groep vuurspuwen in deze spannende workshop en beleef een dag die u nooit meer vergeet. Dit gaat over grenzen stellen en nog meer over het verleggen ervan. Met grenzen beschermen we onszelf tegen angst, maar angst kunt u overwinnen. In deze workshop vuurspuwen helpen we u daarbij onder deskundige begeleiding!

Bij ons verlegt u uw grens door op uzelf te leren vertrouwen. De workshop is spannend en leerzaam, maar vooral ook heel erg leuk!

Goed om te weten:

  • De minimale leeftijd om deel te nemen aan de workshop is 16 jaar!

Voor wie is de activiteit geschikt?

BEDRIJVEN

Met het outdoor activiteit zult u uw collega’s op een andere manier leren kennen. Een geschikt uitje om met je eigen team te beleven!

FAMILIE

Het Outdoor activiteit Vuurspuwen is erg geschikt voor een familie dag. Het is een leuk activiteit om gezamenlijk te doen.

VRIENDEN

Het Leren van Vuurspuwen is erg goed te doen met vrienden of vriendinnen. Daarnaast kunt u deze workshop uitbreiden met een leuk gemotoriseerd uitje.

KLASSEN

Dit is een geschikt uitje voor klassen die elkaar op een andere manieren willen leren kennen. Ook leuk om te combineren met één van onze workshops.