Wijn proeven

  • 1.5 uur durende workshop
  • Uitgebreide wijn proeverij
  • Uitleg over het serveren, bewaren en koelen van wijn 
  • Professionele begeleiding
  • Prijs vanaf 25 personen

Wijn Proeverij

Welke wijn zal ik in huis halen? Dat is de meest gestelde vraag zodra u visite over de vloer krijgt. Zeker als u een hapje eet met uw gasten, want u wilt immers geen verkeerde wijn bij het perfecte gerecht serveren. Op een ontspannen, informatieve en gezellige wijze krijgt u alles te weten over wijn. Wijn proeven is daardoor een ontzettend leuk evenement om mee te maken.

Tijdens deze smaakvolle workshop is het de bedoeling dat u vertrouwd raakt met wijn. U leert om wijn te proeven, te keuren en te kopen. Het is een workshop die erop gericht is dat u meer van wijn gaat genieten. U leert iets over het serveren, bewaren en koelen van wijn.

Na deze workshop is de wijnkaart in een restaurant geen groot probleem meer en kunt u meer gericht wijnaankopen doen, die past bij uw eigen smaak. Er zullen tijdens deze workshop tal van soorten wijnen uit de gehele wereld worden geproefd. Om van wijn te leren genieten is een stukje kennis heel belangrijk. U krijgt inzicht in de wijnwereld. Zo gaat er tijdens deze workshop een wereld voor u open.

Goed om te weten:

Voor wie is deze workshop geschikt?

BEDRIJVEN

Met de workshop wijnproeven zult u uw collega’s op een andere manier leren kennen. Een geschikt uitje om met je eigen team te beleven!

FAMILIE

De workshop wijn proeven is erg geschikt voor een familie dag. Op deze manier kunt u gezamenlijk overheerlijke wijnen proeven.

VRIENDEN

Deze workshop is heel goed te doen met vrienden of vriendinnen. Daarnaast kunt u deze workshop uitbreiden met een ouderwetse kever tour.

KLASSEN

Dit is een geschikt uitje voor klassen die een horeca opleiding doen. Ook leuk om te combineren met één van onze outdoor activiteiten.