Back To The…

  • 4 uur durende Themafeest
  • Verdeling van de teams
  • Drie speelrondes
  • Quizmaster en DJ
  • Spectaculair einde
  • Prijs tot 70 personen

Back to the…

Wie herinnert zich niet de geweldige muziek van Michael Jackson, Abba, Kim Wilde, John Travolta, Duran Duran, Madonna en vele grote artiesten! Wat was er in die tijden nog belangrijker dan muziek? Helemaal niets! Daarom staat deze avond helemaal in het teken hiervan. Er is gedurende de avond een drive-in aanwezig om de dansvloer goed gevuld te houden.

Uw avond:

Uw groep word opgedeeld in 4 teams. Deze teams strijden tegen elkaar. Uw algemene kennis over de 60’s, 70’s, 80’s en 90’s zal getest worden.

Niet alleen is uw algemene kennis van belang tijdens dit themafeest, uw muziek kennis zal ook tijdens één van onze drie speelrondes aan bod komen. Weet u nog met welk nummer Michael Jackson in 1978 op nummer 1 stond in de hitparades? Druk als eerste op de knop en geef het juiste antwoord.

De onderlinge strijd tussen de teams zal tijdens het themafeest ‘back to the’ compleet begeleid worden door onze quizmaster en DJ. Aan het eind van dit feest is er een spectaculaire finale. Het rad bepaald of u punten erbij krijgt.

Voor wie is ‘Back to the’ geschikt?
Het basispakket van dit themafeest is voor ongeveer 70 personen. Heeft u een grotere groep dan raden wij u aan om gebruik te maken van onze uitgebreide set.

Het themafeest bevat zowel plezier al een spelelement. Dit betekend dat het event uitermate geschikt is voor personeelsfeesten, vriendenuitjes en familiefeesten.

Een vrijblijvende offerte brengen wij graag voor u uit. U kunt tijdens werkdagen contact met ons opnemen op T: 0548-542232

Goed om te weten:

    • Combineer dit themafeest met een uitgebreid diner.

Voor wie is dit geschikt?

FAMILIE

Dit Thema feest is erg geschikt voor een familie dag. Zo kunt u op een leuke en spannende manier de quiz beleven met uw familie .

VRIENDEN

Dit themafeest is heel goed te doen met vrienden of vriendinnen. Daarnaast kunt u dit thema feest combineren met een uitgebreid diner.

BEDRIJVEN

Met dit themafeest zult u uw collega’s op een andere manier leren kennen. Een leuk feest om met je eigen team te beleven!

KLASSEN

Dit themafeest is geschikt om met een paar klassen te doen. Ook leuk om te combineren met één van onze outdoor activiteiten.