Wat is uw ervaring met de Koff?

Als ondernemer zijn we altijd nieuwsgierig naar uw reactie op onze arrangementen. Het geeft ons feedback over uw ervaringen.

Maar niet alleen vanuit het ondernemers oogpunt zijn we nieuwsgierig. Uw reactie is ook het middel om bezoekers van onze websites op weg te helpen. Zij kunnen lezen wat u ervaren heeft.  Wat zijn de pluspunten en wat zijn de minpunten? Hoe heeft u de dag of rit beleefd?

Help ons een juist beeld te creëren over de arrangementen van de Koff en geef uw reactie via onderstaand formulier!

57 antwoorden
Nieuwe Reacties »
 1. RMeijer zegt:

  Wij hebben afgelopen weekend 2 toek toek gehuurd.Het was wel behoorlijk koud maar dat kon de pret niet drukken.Mijn ouders 82 en 84 jaar vonden het ook geweldig.Het was wel behoorlijk nat in het bos glibber glibber maar was toch een hele belevenis. in 1 woord we vonden het allemaal geweldig.Zeker voor herhaling vatbaar.gr R Meijer

 2. dekoff zegt:

  Beste Familie Breedveld,

  De Toek Toek Haas heeft inmiddels weer een radio die weer goed vast zit. Wij hebben ook een andere route die meer door het bos gebied gaat, echter bij een hele natte periode is dat vanwege de modder een route die wij liever niet meegeven. Bedankt voor uw reactie!

  De Koff Verhuur | René de Koff

 3. Fam. Breedveld zegt:

  Ik de herfstvakantie hebben wij een toektoek gehuurd. Met pubers is het toch lastig om met ze te wandelen of te fietsen dus dit leek ons een leuke activiteit. En dat was het ook. We hebben het voor 3 uur gehuurd en die tijd vliegt. Een mooie route was het die we meekregen al mocht het van ons iets meer “bos” zijn. We vonden het allevier superleuk en zeker een aanrader. In onze toektoek zat een rammelende radio die de rust wel verstoorde. We hebben dit achteraf aangegeven en hopen dat dit probleem voor de volgende rijders opgelost is.

 4. dekoff zegt:

  Beste Vriendenclub AWZH en de meisjes,

  Met dank voor uw reactie en natuurlijk is het niet zo dat wij u laten staan indien er meer dan 30km gereden is. De medewerkster in kwestie hebben wij even aangesproken op de manier waarop het gebracht is. Dit is absoluut geen standaard reactie bij ons. De borg is een eigen risico welke u heeft bij een eventuele schade. Dit wordt wel via de website http://www.toektoek.com vermeld, echter heeft u via onze website http://www.dekoff.nl een reservering gemaakt. Ten tijde van de reservering stond de informatie niet op de website. Inmiddels hebben wij deze informatie nu wel toegevoegd. Kortom wij zijn blij met uw aandachtspuntjes. Zo voorkomen wij dat de geschiedenis zich kan herhalen. Maar fijn dat u genoten heeft!

 5. Vriendenclub 'AWZH en de meisjes' zegt:

  Beste mensen,

  Zaterdag 3 oktober hebben we met onze vriendenclub ‘AWZH en de meisjes’ 😉 met 3 toek-toeks jullie prachtige omgeving verkend. Het was erg gezellig en een mooie route. We hebben met z’n 12-en veel lol gehad.
  Naast veel lol en gezelligheid toch ook een paar aandachtspunten.
  Helaas sloten sommige gordels niet goed.
  Bij het begin van de verhuur waren er een aantal onduidelijkheden. Zo werd ons gevraagd contant of met creditcard een borg van € 250,- te betalen, terwijl op de factuur bij borg € 0,00 vermeld stond. Wij hadden geen contanten voor dat bedrag bij ons en toen bleek het ook lastig om met de creditcard de borg alvast maar in te houden. Uiteindelijk de autosleutels maar achtergelaten.
  Bij de uitleg van de toek toek werd ons gezegd dat we 2 kilometer speling hadden met de accu… en als we dan onderweg zouden blijven steken, we maar moesten zien hoe we dan weer terug kwamen, want het was toch echt ons probleem en er was niemand die ons dan zou kunnen helpen.
  Deze punten benoemen we niet om vervelend te doen, maar als bij ontvangst/afgifte toek toek deze zaken met een positieve (kwinkslag) waren benoemd, was het professioneler op ons over gekomen. Nu kwam het op ons over als: red oe.
  Misschien ook standaard de dekens meegeven, want het was best koud, ondanks een mooie zonnige dag.

  Maar, waar ik mee begon: we hebben een leuke middag gehad.
  Veel succes en werkplezier gewenst in het mooie Holten e.o.

 6. l. toorneman zegt:

  we hebben met de toek toek rond gereden!
  het was erg leuk, wij hadden er 3 gehuurd. We komen hier uit de buurt dus we hebben niet de officiële route exact gevolgd.
  We hebben erg veel plezier gehad!

 7. Harold Bos zegt:

  Fantastisch! Wat was het leuk om met mijn gezin per Toek Toek in de omgeving van Holten te rijden. De kinderen (4 en 6 jaar) vonden het geweldig! De Toek Toek was makkelijk te rijden, de route was schitterend en de reacties van wandelaars en fietsers waren enthousiast. Kortom een super leuke activiteit; zeker een aanrader!

  Harold Bos

 8. Huisartsenkring Twente zegt:

  Geniaal!

  Met de 4 dames van kantoor een route in de Toek Toek. De grootste lol gehad, alle horeca langs de route getest, alle fietsers gevraagd ons op de foto te zetten en om de beurt eens kijken wie er het hardste kan met dit geinige elektrische gebakje. De tijd vloog voorbij en we zijn volgend jaar zeker weer van de partij!

 9. Fam Brinkman zegt:

  Op een Maandag 2 Toek Toeks gehuurd met ons gezin, Het was een reuze gezellige middag met een leuke route met veel natuurschoon en zeker de mogelijkheid om onder weg te stoppen bij een horeca gelegenheid of een ander activiteit.
  voor vertrek een duidelijke uitleg gehad.al met al Prima geregeld!!

 10. M. Fens zegt:

  Een hele leuke ervaring. Wij hadden prachtig weer maar met minder weer en dan wat dikker gekleed prima te doen. Goede uitleg en route mee gekregen over de Holterberg. Leuke route door het bos en over de heidevelden. Onderweg genoeg horecagelegenheden. Een echte aanrader!

 11. Familie Loonstra zegt:

  We waren nog maar net op de Fabrieksweg nr 12 aangekomen en onze jongste van 4 jaar sprintte naar en sprong meteen al in Toek-Toek de Das. “Coole auto!”, zei hij meteen. Maar…waar zijn de deuren en de ramen? Dat was meteen al een leuke kennismaking. De rit naar kinderboerderij Dondertman was een en al pret en verwondering voor onze 2 kinderen van 4 en 6 jaar; “Oooh, wat gaat dat hard! (terwijl je bijna stapvoets rijdt…); Mama, mag ik ook voorin?; Aaaah, mijn haar waait weg!; Wheuee, pffff, neuzen dicht, die koe heeft een scheet gelaten! Snel, raampje dicht, o nee, die is er niet!” Bij Dondertman aangekomen, moesten we even bijkomen van deze spannende rit met veel bekijks, gezwaai en beetje getoeter (de bewoners langs de route kennen de Toek al goed) Gelukkig konden we in het Boshuus even frietjes en snacks eten vanuit ons Toek-Toek-arrangement, mét een ijsje na. Smullen! Daarna nog een klein uurtje gespeeld in de speeltuin en wat dieren gezien en geaaid, nog op wat skelters geracet, gesprongen in ‘de luchtkoe’ en toen gauw weer terug in onze Toek! Bij terugkomst op het industrieterrein in de buurt van de Fabrieksweg nog 1 extra ‘rondje van de zaak’ op de rotonde en toen was het al duidelijk: dit doen we nog een keer!

 12. Marjan Zomer zegt:

  Hallo

  Wij hebben op 21 juni gebruik gemaakt van een arrangement van Koff.
  Het betrof de “Toektoek”.
  We hebben genoten, de route ging richting Haarle, nadat we
  een ijsje hadden gegeten bij ‘de drietip’, wilden we onze weg vervolgen, toen we
  werden aangesproken door 2 heren,: of we even wilden wachten zodat ze een foto met een ‘drone’ met camera, konden maken van ons met de toektoek.
  De foto zal worden gebruikt voor de pr van Haarle.
  Dus goede reclame voor jullie.
  Het was een mooie route, onderweg tijd en plekken genoeg om te picknicken.
  Aansluitend heerlijk en gezellig gegeten bij TastToe.

  Met vriendelijke groet
  5 meiden uit Laren
  Dianne, Anita, Johanna, Irene en Marjan

 13. Profila Zorg zegt:

  Tijdens de vakantie van onze cliënten hebben we een geweldige middag gehad in de toektoek. Met 4 wagentjes hebben we het prachtige gebied rondom de Holterberg verkent. Onze 11 cliënten maar ook de begeleiding vonden dit allemaal het allerleukste van hun vakantie. Ze zouden het liefst deze activiteit nog een keer gedaan hebben, De groepsfoto is goed gelukt die door onze gids Remmelt is gemaakt. Een vriendelijke en bereidwillige gids die ons een prachtige route heeft laten rijden. We hebben nog een extra ritje gemaakt naar de Canadese begraafplaats gebracht. Ook dit was indrukwekkend. Al met al een middag om niet meer te vergeten en voor ons allemaal het hoogtepunt van onze vakantie. Profila Zorg uit Hoogeveen

 14. P. van Harten zegt:

  Vandaag hebben wij een lekker tochtje gemaakt met de Toektoek samen met onze kinderen. Een leuk uitstapje waarbij je écht veel meer ziet dan wanneer je zelf met je auto zou rijden. We hebben meer dan 20 paddenstoelen gespot, diverse stops gemaakt langs de leuke route en heel veel lol gehad. Ondanks dat de zon scheen, was het wel wat fris op deze herfstdag, maar er werd voor dekentjes gezorgd!
  Alles prima verzorgd, alles volgens afspraak en een hele duidelijke route. Meestal verdwalen we met dit soort routes, maar dat is met de uitgebreide beschrijving niet mogelijk!!
  Een absolute aanrader en we gaan dit zeker nog een keer doen!

 15. J. Kappert zegt:

  Wij mijn vrouw en ik met 2 zusters hebben 3 september j.l een toertocht met de toek-toek gemaakt over de Haarlerberg en omgeving.
  Dit was de 2e keer want 12 juli 2012 hadden we 5 wagentjes gehuurd en dit was toen een enorm succes.
  Vandaar nu weer een tocht welke eveneens over de Sprengenberg ging waar de heide volop in bloei stond en bij de halte op een bankje hadden we veel bekijks van vrienden die per fiets langs kwamen en verschillende vakantiegangers die daar aanwezig waren en inlichtingen wilden over het hoe en wat.
  Het was een gezellige middag toek-toeken met redelijk mooi weer in een prachtige omgeving.
  Een volgende keer zullen we wel een andere route proberen.
  Het is echt een aanrader voor iedereen die eens vrij en ongedwongen de prachtige omgeving wil verkennen.

 16. Jan van Burg zegt:

  Geweldig genoten van de hele tocht met dit geweldig mooie voertuig
  en zeker milieu vriendelijk en super schoon .
  Min puntje was de gordelsluiting zou ik zelf af en toe een beetje smeren
  met teflon.
  Onze jongste zoon 7jaar vond het keigaaf en heeft het na 2 weken het er nog steeds over.

 17. W. Heuker of Hoek zegt:

  21 augustus met prachtig weer genoten van de rit met een Toek-Toek. Dit was onze tweede keer en we hadden ervaren dat 3 uur krap is om rustig te genieten van de route. Dus we hadden nu voor 5 uur de Toek gehuurd. Picknickspullen mee. De route ging over de Sprengenberg en dus kwamen we ook langs de kinderboerderij Dondertman. Een erg leuke aanlegplaats. Prima koffie. Op het eind van de route nog even het centrum van Holten aangedaan. De uren waren zo om, zelfs nog iets over tijd de Toek weer afgeleverd.
  Misschien is het handig om bij de routebeschrijving ook een topografisch kaartje te voegen. Dan weet je waar je je bevindt. En is het gemakkelijker bij wegafzettingen een omleiding te vinden.
  Voor de volgende keer nemen we een dikke handdoek mee om achter een van de achterste zittingen te stoppen zodat de achterkant niet meer klappert.
  We misten bevestigingsogen om de picknickspullen met een spin achter op de Toek te bevestigen.

 18. dekoff zegt:

  Wellicht heeft u een deel van de familie route gemist. Al onze routes hebben minimaal 2 horeca bedrijven waar u langs komt. Onze familieroute komt hiernaast ook langs kinderboerderij Dondertman. Dit attractiepark is in 2012 zelfs verkozen door de anwb als ‘Leukste Uitje van Overijssel’. De route duurt ongeveer 1.5 uur zodat u zelf ook nog 1.5 uur overhoud om andere leuke dingen te doen tijdens de Toek Toek tocht. Het attractiepark Kinderboerderij Dondertman in Holten bleef met deze verkiezing zelfs Ouwehands Dierenpark en De Efteling die ook genomineerd waren voor.

 19. Jan Kamphuis zegt:

  Met een volleybalcommissie (6 personen) hebben wij 2 toek toek gehuurd. Voordat wij vertrokken richting De Koff in Holten werd ik opgebeld en medegedeeld dat het regende en zwaar onweer op komst was. Wij konden eventueel de reis met de toek toek nog annuleren. Een alternatief was echter wel voorhanden. Heel netjes dat voor onze tocht i.v.m. het weer contact met ons werd opgenomen. Wij zijn echter op pad gegaan richting Holten en maar hopen dat de weergoden ons goed gezind waren.
  In Holten aangekomen was het droog en wij konden gebruik maken van de toek toek voor een mooie tocht van 28 km in de omgeving.
  Het is een mooie afwisselende route door de natuur met verharde en onverharde wegen. Een minpuntje vonden wij dat in deze route
  geen restaurant en terras was opgenomen waar je even een pauze kunt inlassen om gezellig met elkaar een kop koffie of consumptie
  kunt nuttigen. De tocht met een toek toek kunnen wij iedereen aanbevelen. Het is genieten in de vrije natuur met alleen een dak boven je hoofd.
  of

 20. koos zegt:

  Wij hebben vandaag samen met onze buren van de camping 2 toektoeks gehuurd en zijn gezellig een toer gaan maken in de buurt van Holten, Nieuw-Heeten en Haarle. een hele leuke ervaring. Voor de kinderen hadden we een plaid bij ons. Dit was geen overbodige luxe, een aanrader voor andere gasten. Een leuke rit, onderweg even gestopt bij een ‘Rust-punt” voor ’n bakkie koffie en daarna nog bij de kinderboerderij voor ’n ijsie. Hele leuke besteding van de middag.

 21. J. Hiltjesdam zegt:

  ‘tWas erg leuk gisteren met 5 toek-toeks achter elkaar. Prachtige rit, goeie gids met lekkere koffie.
  We hebben heerlijk genoten en iedereen was enthousiast. Het was ook goed om te kunnen genieten van de stilte om je heen in de natuur. Sommige wisten al direct dat ze weer
  met de toek-toeks gingen rijden. Dus zeker het geld waard.

 22. Cor Sparreboom zegt:

  Zondagmiddag 23 juni 2013 met onze vriendenclub (50-plussers) 4 Toek-Toeks gehuurd.
  Superleuke ervaring, ondanks de mindere weersomstandigheden regen en wind, hebben wij een bizonder leuke middag gehad. Het is een heel aparte ervaring om met deze gemakkelijk te bedienen open electrische autootjes via een prachtige route de omgeving van de Holterberg te verkennen.
  De tocht is voor het thuisfront op film vastgelegd om zodoende nogmaals van deze toek-toek rit te genieten.
  Wij zullen deze ervaring zekker delen met anderen.

 23. Harrie zegt:

  Gisteren met 7 personen een tochtje gemaakt met 2 toek toeks. Mooie route onder langs de berg naar Haarle. Lekker door de modder. Gelukkig was het droog, maar als de zon er niet was, dan was het (met name achter in) toch wel fris door de koude wind. Halverwege een plekje gevonden voor een hapje en drankje en daarna weer verder. Helaas ging 1 van de 2 karretjes steeds langzamer en op de Helhuizerweg gaf hij het op. Gebeld met de Koff en het advies was om het over 5 minuten weer te proberen. Ondertussen zouden zij ons tegemoet komen. Na 5 minuten deed hij het weer ff, maar de snelheid was er helemaal uit. Op de Koeweideweg gaf hij het helemaal op, midden in de modder. Uit de modder geduwd en wachten op de Koff, die met met wat vertraging wegens de triathlon met een “nieuwe” toek toek kwam. die was voor ons en de andere werd door hem met collega meegesleept naar Holten. Ondanks dit pechgeval een leuke middag en ik hoorde al in het karretje dat dit een vervolg gaat krijgen met de kids.

 24. Linda zegt:

  Afgelopen zondag met de familie 3 Toek-toeks gehuurd, dit als verrassing voor opa en oma die dit jaar 60 jaar getrouwd zijn! Wat hebben we een leuke dag gehad, ook geluk met het weer. De toek-toek is echt een aanrader! Ook de route die we meekregen van de Koff events was super!
  Kortom, wij gaan komende zomer zeker nog eens een Toek-toek-tour doen! Een echte aanrader dus!

 25. H markvoort zegt:

  We hebben 5-6 en toek toek gehuurd en is goed bevallen. Dit gaan we zeker nog eens doen was wel wat fris achterin maar dat mocht de pret niet drukken. Wij vonden het zeker een aanrader!

 26. dekoff zegt:

  Geachte heer Fama,

  Een zeer goede suggestie welke wij meteen hebben opgepakt. Een regenponcho hadden wij standaard al liggen maar een dekentje niet. Vanaf heden kunnen de gasten deze ook meekrijgen indien het wat koud of fris is.

 27. JW Fama zegt:

  Wij hebben met 2 ToekToek op 20 mei een fijne toer gemaakt. We hebben veel gelachen en veel kou
  geleden vooral bij de open stukken, maar het was meer dan waard.

  Suggestie: Als het zo koud is waarom leveren jullie er geen plaid bij?

  Hans Fama

 28. M. Veldscholten zegt:

  Wij hebben gisteren met zijn vieren een toek-toek gehuurd en erg genoten van de route. vooral van de onverharde wegen en het natuur schoon. Alleen was het erg koud en daarom gaan wij de toek-toek nog een keer huren, maar dan alleen als het heel mooi weer is.

  Het is een aanrader voor jong en oud en mensen die slecht te been zijn.

 29. dekoff zegt:

  Als het goed is heeft u bij de bevestigingsmail nadat u de reservering gemaakt heeft, alle adres informatie moeten ontvangen.

  Wellicht heeft u de mail niet ontvangen dat u standaard vanaf de FABRIEKSWEG vertrekt.

  Wij vinden het leuk om te lezen dat u een gezellige middag heeft gehad.

 30. S.Rietberg zegt:

  Zaterdag 4 mei zijn wij met 10 buurvrouwen op pad gegaan. We zijn met de fiets eerst naar een gelegenheid geweest om koffie met appelgebak te nuttigen. Wel, iedereen weet : zet een stel vrouwen bij elkaar en het wordt gezellig kakelen!
  Na de koffie weer op de fiets richting Holten. Daar hadden we vanaf 12 uur 3 toek-toeks gehuurd. Het bleek alleen dat we de autootjes niet bij Tastoe in Holten moesten afhalen, maar aan de Fabrieksstraat. Dat kostte ons nog een klein half uur want het waaide stevig! ( Misschien lag het aan ons ,maar wij hadden dit niet duidelijk meegekregen)
  Aan de Fabrieksstraat aangekomen zagen we ze al klaarstaan. We werden leuk ontvangen en na een uitleg van : dit is de toeter en zo parkeer je, de rem zit hier en het gas daar, gingen we op weg. Gewapend met een routebeschrijving langs de voet van de Holterberg, mooie weggetjes en vergezichten! Iedereen vond het prachtig en er werd driftig gewisseld om achter het stuur te mogen zitten! We kwamen bij een rustpunt en hebben daar wat gedronken en een sanitaire stop gemaakt, wat hard nodig was!
  Vervolgens weer op pad en we zoefden weer heerlijk verder. Onderweg maar toeteren en naar iedereen zwaaien, wat wordt je toch heerlijk melig.
  De “boze boa” niet gezien alleen zn fiets, wat het nog allemaal hilarischer maakte.
  Nu was ook de ronde van Overijssel van start gegaan en op een gegeven moment moesten wij een redelijk grote weg oversteken.
  Het stond er vol met politie en verkeersregelaars. Mensen die aan het afwachten waren om de wielrenners te zien kregen een mooi zicht op 3 Toek-toek’s met kakelende vrouwen. De politie hield het verkeer tegen , wij konden dus heerlijk rustig oversteken ondertussen toegejuicht door de toeschouwers.
  Daarna weer richting Fabrieksstraat om ” onze ” karretjes weer in te leveren.
  Na enthousiast verteld te hebben hoe het was, vertrokken we weer op de fiets richting huis.

  We hebben genoten en het is zeker voor herhaling vatbaar.!!
  Ook de prijs is prima en de folders die we hebben meegenomen lieten nog leuke andere mogelijkheden zien.
  Al met al een zeer geslaagde buurvrouwendag en dat ook dankzij de Toek-Toek!!

  bij de kinderboerderij hebben we een broodje kroket naar binnen gewerkt en een kopje soep om daarna weer onze weg te vervolgen.
  Nu was het zaterdag

 31. M.j.de Groot zegt:

  Vandaag 9 mei 2013 zijn wij met 3 personen 4 uur uit rijden geweest met de toektoek. Het was heel bijzonder om met dit autootje te rijden maar wel erg leuk. Het waaide deze dag hard maar we kregen een plaid mee en hebben daar goed gebruik van gemaakt.
  We hebben bos, heide, een kasteel enz. gezien en een leuke dag gehad.
  Het is zeker voor herhaling vatbaar.

 32. Alie Nijboer zegt:

  Eind april 2013 samen met vriendinnen en aanhang een ritje gemaakt met de toektoek. Het was droog en zonnig, maar de temperatuur liet te wensen over. Dan is het wel frisjes in een toektoek. Gelukkig werden we voorzien van dekens. Aangezien we de omgeving kennen en zelf een paar “bezoekplekjes” in onze gedachten hadden, hebben we niet de route gevolgd die ons is aangereikt. Persoonlijk vind ik het ook jammer, de route lezend, dat je niet zoveel op de Holterberg zelf komt. Mijn advies zou zijn, om de route nog eens een keer goed te bezien. Ik verwacht dat de toerist die Holten bezoekt ook graag wat meer op de Holterberg rond wil toeren. Je zou zelfs verschillende routes kunnen aanbieden afhankelijk van moment (datum) en weersomstandigheden op het tijdstip van de tocht die je gaat maken. Wij hebben ons prima vermaakt, ondanks de kou. Een leuke aanrader voor een ieder.

 33. Fam. Annema zegt:

  We zijn met drie personen tijdens de herfstvakantie 2012 een middagje met de Toek-toek geweest. We hadden heerlijk, zonnig weer, dus dat zat al mee. Bij aankomst kregen we de zogenaamde familieroute, waarvan wij dachten dat deze ons over de Holterberg zou leiden. Dit bleek helaas niet het geval te zijn, de route ging over kleinere wegen rondom de Holterberg. Dat viel ons een beetje tegen, niet te min was de omgeving rondom de berg de moeite waard. Na een keer verkeerd te zijn gereden en wat extra kiliometers te hebben gemaakt, zaten we weer op de aangegeven route. Vooral het laatste stuk van de route, vanaf informatieschuur De Pas bij Haarle, was schitterend. Bij de Palthetoren hebben we even tijd voor het maken van een foto genomen. Al met al hebben we zeer genoten van deze unieke ervaring met het best nog snelle karretje (max. 35 km per uur)! We komen in de toekomst dan ook graag nog eens terug!

 34. Marloes Tholen zegt:

  Zondagmiddag 11 november zijn wij met 14 dames in Holten vertrokken voor een Kever puzzeltocht arrangement. Wij hebben een ontzettend leuke dag gehad, vonden dat er echt aandacht was besteed aan de puzzeltocht en hebben genoten van de inhoud van de picknickmand en de koffie en thee op de locaties. Daarnaast vonden we de begeleiding uitstekend !

 35. Alita Linthorst zegt:

  Vrijgezellenmiddag met 11 meiden in de Toek Toek. We hadden dit uitje geboekt en toen gebeurde het dat de aanstaande bruidegom in het ziekenhuis lag op de dag dat wij met de Toek Toek zouden gaan rijden. Gelukkig was er de mogelijkheid om op een andere datum het alsnog door te laten gaan. We zijn gestart met een kop koffie en een muffin in Kultuurhuus Tastoe in Holten. Daar kregen we uitleg over de route die we moesten afleggen en kregen we vragen mee voor onderweg. Het was een koude dag dus een dekentje was geen overbodige luxe. Met 3 Toek Toek karretjes zijn we van start gegaan. Direct al door het centrum van Holten rijden is natuurlijk wel even opletten je moet immers nog wennen aan het karretje en het was nogal druk op de zaterdagmiddag, we stuiterden direct al van de stoep af wat natuurlijk op de lachtspieren werkt. Eenmaal onderweg zijn we een 80 km weg opgereden wat natuurlijk niet de bedoeling was met een karretje dat net de 35 km per uur haalt, we hadden de B-weg niet opgemerkt. Eerste opdracht was iets met bierkratten, op tijd zo snel mogelijk van het ene krat op het andere stappen en zo zonder de grond te raken zo snel mogelijk een stuk afleggen. We deden dit met het groepje waar je mee in de Toek Toek zit, jammer genoeg niet met de hele groep. Tweede opdracht 4 tassen achter op de Toek Toek en dan 2 keer een rondje rijden zonder dat de tassen er af vallen, erg leuk. Van de Holterberg af scheuren ging ook mooi, eindelijk konden we harder dan 35 km per uur. De routebeschrijving was best duidelijk alleen hadden wij een regeltje overgeslagen en dus een afslag gemist en zo gebeurde het dat we de weg kwijt raakten, we waren al in Nieuw Heeten. Toen we toch maar weer helemaal terug gereden zijn hadden we geen stroom meer we kwamen nauwelijks meer vooruit maar we zaten weer op de goede weg. Eenmaal op bekend terrein hebben we een stuk afgesneden en zo toch nog overgekomen. We waren steenkoud maar warme chocolademelk met slagroom doet wonderen. Er volgde een 3-gangen diner, we hadden keuze uit 3 hoofdgerechten, we hebben lekker gegeten alleen een beetje weinig wij zijn gezonde dames en kunnen best wel een bord vol op. Al met al een geslaagde middag alleen weer warm worden dat duurde even.

 36. Ria Kwakkel zegt:

  Op vrijdag 14 september 2012 zijn wij (mijn moeder (84), mijn 2 zussen, mijn schoonzus en ik) een dagje van het erf geweest.
  Nadat we de lunch gebruikt hadden in een leuk houten restaurantje ergens op de Holterberg togen we naar de fabrieksweg waar 2 TasToek-Toeks voor ons klaar stonden. Na een korte uitleg gingen wij met goed moed, gewapend met een route-omschrijving op pad. Na een tijdje crossen door het bos en over zandpaden was het tijd voor een korte evaluatie van de trip tot nu toe. Het weer zat ons niet mee en gelukkig was schoonzus zo slim om voor iedereen een plaidje mee te nemen die wij dankbaar om onze benen vouwden daar het aan de zijkanten nogal binnen regende/waaide. Moeders echter vond het wat koud an de kop en drappeerde haar knalpaarse plaid om haar hoofd wat er allercharmants uitzag. Goed, na de evaluatie gingen we weer op pad en ja hoor: Zet 5 vrouwen bij elkaar en verdwalen wordt onvermijdelijk. De achterhoeksweg was niet te vinden!!! Nadat we 3 keer langs het Jachtslot “De Sprengeberg” gecrosd waren kwamen we op wonderlijke wijze uit bij de informatieschuur de Pas. Vandaar uit konden we de route weer oppikken. De stemming zat er goed in. Helft van de tijd slappe lach en mijn zus die voor mij navigeerde maar roepen: LA!!!!……RA!!!!!…..(wat linksaf en rechtsaf betekend). De tena’s waren niet aan te slepen!! Bij de kinderboerderij Dondertman stond de deur van de kantine uitnodigend open. Dus wij naar binnen voor een kop warme koffie/chocolademelk. Aangezien er een zinderende bingo gaande was moesten wij op fluistertoon converseren wat verder geen probleem was. Moeder echter bleef maar vragen of er ook Berenburg te krijgen was. Dit deed zij trouwens bij elke stop die wij maakten, ook al was het midden in het bos tijdens overleg over de route.
  Na de koffie met appelgebak stegen wij wederom in onze TasToek-Toeks voor de laatste etappe van onze rit. Geheel veilig en zonder kleerscheuren echter lichtelijk verkleumd kwamen wij rond 16.00 uur weer aan op de fabrieksweg. (nee ma, ook hier geen Berenburg). Het was een geweldige uitje en het is echt een aanrader. Zelfs het weer was voor ons geen spelbreker.

  Groetjes

 37. Peter Damink zegt:

  Afgelopen zaterdag drie ToekToeks gehuurd voor onze familiedag. Voor ons helemaal nieuw en voor iedereen een verrassing. Zowel de kleinkinderen alswel opa en oma hebben genoten. Voor kinderen spectaculair en de ouderen genieten van de mooie omgeving. We zijn 4 uur onderweg geweest met spelletjes onderweg en dat resulteerde in een leuke middag.

 38. Laurens Nijland zegt:

  Op zondag 9-9-2012 hebben we met ons personeel en partners een machtig leuke dag gehad in de Achterhoek. Begonnen bij Cafe de Tol met koffie en appelgebak, daarna een hele mooie tocht gereden met de Toek Toek van de Koff events, echt heel erg leuk met voor onderweg leuke fotoopdrachten en tussendoor een heuse pitsstop, om daarna weer te eindigen bij Cafe de Tol met een borrel en een warm en koud buffet. Reacties van iedereen heel positief met de Toek Toek als een echte aanrader, voor de prijs hoef je het niet te laten.

 39. m. Kogelman zegt:

  Met 11 dames de Holterbergtoer gedaan.
  We hadden geweldig mooi weer,mooie route,jammer dat je niet op de kleine weggetje mag.
  De heide bloeide nog dus het uitzicht was grandioos.
  Op de nijverdalseberg gaf een van de toek toeks het op en was er tijd om wat te drinken bij Dalzicht,we gingen verder met 1karretje minder ,alles liep een beetje uit dus konden we nog iets langer genieten van de tour.
  We hebben veel gezien wat er zoal aan bijzondere locaties zijn het park.
  We waren wel al erg bekend met het park en kon de begeleider ons geen nieuwe of verrassende verhalen vertellen maar we hebben erg genoten.
  Geweldig om te doen en als we het bedrag terug winnen gaan we heerlijk weer een andere route rijden.

 40. F. Nijland zegt:

  Wij hebben 8 Toek-toeks gehuurd i.v.m. onze jaarlijkse familidag.
  Dit was erg leuk!!
  Helaas zat het weer niet echt mee, vandaar dat wij een groot zeil hadden gespannen tussen 2 Toek-toeks om te picnicken!!
  En ook dit ging prima, zodoende bleven wij droog!!

 41. Mirjam zegt:

  Ik heb samen met mijn man donderdag 6 september een toek-toek gehuurd en het leuke was dat ook de hond gewoon mee kon. Wij hebben een rondje Haarle van 28 km of wel de familie route gedaan. Wat een geweldige ervaring. Het is net als voorgaande mensen zeggen een heerlijke autootje, super stil en lekker stabiel want je rijdt echt door een landschap waar alleen wandelaars of fietsers kunnen komen en natuurlijk de tractoren van de boeren uit de omgeving. Wij vonden ook de route die we mee kregen super!! En als je het zo bekijkt is de prijs totaal niet duur!! 3 uur je heerlijk vermaken en genieten. Het is een absolute aanrader voor iedereen……jong of oud….in één woord Grandioos!!!!!

 42. T. Heuven zegt:

  Wij hadden op 5 september zussendag. Wij hadden 2 Toek-Toeks gehuurd.
  Het was een leuke route richting Markelo en de Borkeld. Wij hebben erg
  veel lol gehad, toen wij halverwege niet exacht de zelfde routebeschrijving bleken
  te hebben, raakten wij de weg even kwijt. Een aanrader is je warm te kleden, wij
  waren koud omdat het weer wat minder zonnig was als was voorspeld.
  Het is zeker de moeite waard en voor herhaling vatbaar.

 43. Martin zegt:

  Alleen al om de heide in bloei te zien, wil je naar de Holterberg. Maar met een Toek-toek kom je op plekken waar je met eigen auto niet kunt of mag komen. Wat onze tocht extra speciaal maakte, was dat de accu van de Konijn (blijkbaar geen Duracell) onderweg leeg raakte, waardoor we op sleeptouw genomen moesten worden. Maar zo werd pech onderweg toch weer snel opgelost, en berg af kun je ook zonder accu nog best ver komen. Helaas in het donker, dat maakte het wel extra spannend. Als ik het huurbedrag terugwin, zou ik bijna willen dat we weer met een lege accu komen te staan.

 44. A.M. Kouwenhoven zegt:

  In de ANWB-provinciegids Overijssel werd ik getipt op deze ludieke manier kennis te maken met De Sallandse Heuvelrug. Wij zijn blij dat we de route die we meekregen gevolgd hebben en niet ons eigen plan om per Toek-toek naar de top van de Holterberg te rijden. Het kind in mij genoot. Het is een geweldige leuke ervaring om in een open autootje via kleine weggetjes en zandpaden dit afwisselende landschap te verkennen. Omdat je langzaam rijdt, kun je alles goed in je opnemen en ook de hond heeft genoten, met een blije snoet alle geuren opsnuivend. Een aanrader voor jong en oud.

 45. Cora Stuurman zegt:

  Wij hebben op 15 augustus een rondrit gemaakt in 1 van jullie toek- toeks met de naam Ree en dat was een hele leuke prettige ervaring. De route was afwisselend en mooi we hebben onderweg zelfs hertjes gezien en dat maakte het helemaal speciaal. Wij hebben er erg van genoten en raden het andere gezinnen zeker aan want het is het geld meer dan waard. Geruisloos door een prachtig natuur gebied rijden dat kan een mens echt sprakeloos maken.

 46. Ingrid zegt:

  We hebben vrijdag 17 augustus 2012 een ritje gemaakt met de toek toek en geweldig genoten. Het was een erg warme dag maar de wind zorgde voor verkoeling. Jammer dat mijn moeder waar we het eigenlijk voor hadden geboekt op het laatst niet meer mee wilde. Lekker genieten van de natuur in een open auto.
  We vonden de kinderboerderij een leuke aanvulling op deze route.

 47. R.van den Berg zegt:

  Wij hebben verleden week heerlijk rondgereden in de Toek-toek (tuk-tuk).Mooie route. Oog in oog gestaan met de Schotse Hooglanders.Mooi groot Heideveld gezien.Lekker gegeten bij de Kinderboerderij.Leuke route.Leuke ervaring.

 48. H. Boksebeld zegt:

  7 augustus 2012 om 19:33 (via dekoff-events.nl)

  Wij hebben heerlijk genoten van het ritje met de Toek-Toek.Erg relaxed en wij konden erg genieten van de mooie route met rijke natuurschoon en wij waren heerlijk uitgewaaid. Een bijzondere en ontspannen arrangement.

 49. A. de Graaf zegt:

  10 augustus 2012 om 06:28 (via tastoek-toek.nl)

  Een ritje in de Toek-toek is een bijzonder leuk en betaalbaar uitje. Een hele middag plezier met het hele gezin.
  Allereerst is het een gewaarwording om in een open, electrische auto te rijden: stil, comfortabel, schoon en één met de natuur. Bovendien heeft de Koff een prachtige route uitgezet door het Sallandse landschap. Over verharde en onverharde wegen, door dorpje, langs weilanden, over de Holterberg, langs een kinderspeelboerderij en met zeer veel prachtige locaties om je zelfmeegebrachte lekkernijen te nuttigen. Zeer gevarieerd. Een echte aanrader!
  Wij vonden het huren van de Toek-toek ons geld dubbel en dwars waard.

Nieuwe Reacties »

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.