Open Huis 10 mei 2012

Heeft u altijd al eens in de fabriek van een evenementen organisator willen kijken?

Op 10 mei aanstaande houden wij in onze vestiging te Holten op het industrieterrein Vletgaarsmaten een open huis van 14.00-21.00 uur.

Niet alleen kunt u een kijkje in onze keuken komen nemen, ook zullen wij u de laatste trends op het gebied van events tonen.

U bent van harte uitgenodigd in onze vestiging te Holten op 10 mei aanstaande.

 

Paasvuur kijken met Toek Toek

Op eerste paasdag 8 april 2012 wordt volgens traditie in Holten en Rijssen paasvuren ontstoken. Vanaf 21.00 uur zullen de “boakens” aangestoken worden. In samenwerking met Tastoe in Holten kunt u na een heerlijk drie gangen menu tezamen met onze tourmanager een tocht in de Toek langs de “boakens” in Holten maken. U mag, indien u in bezit bent van een auto rijbewijs zelf plaats nemen achter het stuur. De route zal de Holtense paasvuren aandoen en bedraagt ongeveer 20km.

Programma:

17.30 uur ontvangst bij Tastoe in Holten* – Soep naar keuze – Dagschotel (vlees, vis of vegetarisch) – Coupe Tastoe (twee bolletjes vanille-ijs met vruchtjes en slagroom)

20.30 uur verdeling van de Toeks en vertrek langs de “Boakens” 22.30 uur Terug komst bij Tastoe in Holten

U kunt dit arrangement boeken voor maar € 27,50 p.p. bij De Koff Verhuur T: 0548-542232. Wij kunnen maximaal 42 personen aan dit arrangement laten deelnemen.

(*bij dit arrangement zijn de drankjes niet inclusief