The Voice Of…

  • 4 uur durende themafeest (inclusief drive in)
  • Alle benodigde materialen 
  • Volledige begeleiding
  • Uitstekende organisatie 
  • Prijs tot 70 personen

The Voice Of..

Onze deskundige coaches zijn opzoek naar een grandioos nieuw zangtalent. Ze gaan er goed voor zitten en proberen uw vrienden, collega’s of familieleden er zo goed mogelijk doorheen te slepen. Iedere ronde valt er een deelnemer af, maar deze dame of heer kan absoluut gaan genieten van het spektakel.

Nieuwe talenten kunnen aan het licht komen en deze zullen daarom een battle met elkaar aangaan om uit te “vechten” wie het beste zangtalent is. Gaan onze coaches de ster vinden, waarnaar ze op zoek zijn?
Tussen de verschillende rondes wordt er tijd ingepland om de deelnemers op adem te laten komen. Het op een podium staan voor een jury is natuurlijk zenuwslopend. U heeft tijdens de pauze tijd om te swingen, bij te praten en eventueel van een buffet te snoepen.

Voor wie is deze workshop geschikt?

VRIENDEN

Dit themafeest is heel goed te doen met vrienden of vriendinnen. Daarnaast kunt u dit thema feest combineren met een uitgebreid diner.

BEDRIJVEN

Met dit themafeest zult u uw collega’s op een andere manier leren kennen. Een leuk feest om met je eigen team te beleven!

FAMILIE

Dit Thema feest is erg geschikt voor een familie dag. U zult een leuke en onvergetelijke avond of middag beleven .

KLASSEN

Dit themafeest is geschikt om met een paar klassen te doen. Ook leuk om te combineren met één van onze outdoor activiteiten.