Winterfest

  • 4 uur durende Winter Fest 
  • Alle benodigde materialen  
  • Aankleding van de zaal met een decorwand en klein decoratiemateriaal
  • Entertainers
  • Prijs vanaf 25 personen

Winterfest

U stapt vanavond de wereld in van Tirol. Bij de ingang dwarrelt er sneeuw over de feestgangers om daarna de wereld in te stappen van Heidi en Heinrich. Wanneer u de Tiroler avond binnen stapt begint u met een warme chocolademelk om op te warmen en te realiseren dat u in een Tiroler droom bent gestapt.

De winterspelen zijn op dit moment net begonnen en uiteraard gaat u hier ook aan deelnemen. Onze entertainers zullen er alles aan doen om u de spelen goed uit te leggen en het enthousiasme erin te houden.

Tirol staat ook bekend om zijn aprés ski party’s. Hierbij wordt vaak het spel bierpul schuiven gespeeld. Zo ook bij onze winterspelen. Schuif de bierpul zo snel en geleidelijk mogelijk over de sjoelbak en win het meeste aantal punten.

Het melken van de koe doet Heidi met veel beleid, bent u net zo goed als Heidi of houdt het melken bij u al snel op? De DJ vermaakt u inmiddels met de aprés ski klanken die uit de boxen knallen. U krijgt de volgende uitdaging aangeboden. In hoeveel slagen tikt u de spijker in de boomstam? Om de avond af te sluiten is er een armworstelwedstrijd en zullen de Tiroler hoeden worden geworpen. Na alle winterspelen word de “Meister von der Stube” bekend gemaak.

Voor wie is dit geschikt?

KLASSEN

Dit themafeest is geschikt om met een paar klassen te doen. Ook leuk om te combineren met één van onze outdoor activiteiten.

FAMILIE

Dit Thema feest is erg geschikt voor een familie dag. U zult een leuke en onvergetelijke avond of middag beleven .

BEDRIJVEN

Met dit themafeest zult u uw collega’s op een andere manier leren kennen. Een leuk feest om met je eigen team te beleven!

VRIENDEN

Dit themafeest is heel goed te doen met vrienden of vriendinnen. Daarnaast kunt u dit thema feest combineren met een uitgebreid diner.