Zwervers avond

  • 4 uur durende activiteit 
  • Alle benodigde materialen
  • Aankleding van de zaak met klein decoratiemateriaal
  • Prijs tot 70 personen

Zwervers avond

De toestand in Nederland verslechtert iedere dag meer en meer. Tegenwoordig kunnen veel mensen geen werk meer vinden en worden hierdoor werkloos en dakloos.

Tijdens onze zwervers avond kunt u ook niet aan het feit ontkomen dat u bankroet bent. Omdat u geen dubbeltje meer over heeft bent u genoodzaakt om op straat uw leventje weer op te pakken.

Het leven op straat is hard, maar vriendschappen worden overal gesloten. Uw straatmaatjes gaan u helpen om u leven weer op te pakken. Zij weten hoe het is om te overleven en kunnen u precies uit leggen hoe u dit aan moet pakken.

Het schoenenracespel zal u hard laten lopen om als eerste de schoenen te pakken te krijgen. Want wie wil er nu zonder schoenen rond lopen. Leer de tactieken van uw straatmaatjes en ontwikkel dan uw eigen aanpak.

Vuilnisbakken zijn een bron van voedsel en informatie als u op straat leeft, het is erg belangrijk om hiermee te leren omgaan. Oude vieze flessen horen in de glasbak, maar deze avond hebben de flessen een andere bestemming.

Voor wie is dit geschikt?

FAMILIE

Dit Thema feest is erg geschikt voor een familie dag. Zo kunt u een leuke en spannende dag beleven met uw familie .

BEDRIJVEN

Met dit themafeest zult u uw collega’s op een andere manier leren kennen. Een leuk item om met je eigen team te beleven!

KLASSEN

Dit themafeest is geschikt om met een paar klassen te doen. Ook leuk om te combineren met één van onze outdoor activiteiten.

VRIENDEN

Dit uitje is heel goed te doen met vrienden of vriendinnen. Daarnaast kunt u dit uitje combineren met een uitgebreid diner.