De Koff heeft al ruim 25 jaar ervaring met de verhuur van diversen attracties, ballonnendecoratie en themafeesten. We zijn gevestigd in Holten maar rijden door heel Nederland om uw evenement compleet te maken.

Diverse attracties

Wij hebben veel verschillende attracties zoals springkussens, stormbanen en verschillende water activiteiten. Organiseert u liever een spelmiddag? Wij hebben een ruim assortiment spelen om de leukste combinaties te maken.

Zorg voor een verrassingseffect

Kent u die grote opblaasbare figuren die van heien en verre te zien zijn? Waarvan u sommigen liever niet voor uw deur heeft staan, maar o zo leuk zijn om te plaatsen bij uw familie, vrienden, kennissen of collega’s! Zorg voor het verrassingseffect met onze blikvangers.

Verhuur voor een compleet evenement

De koff bied niet alleen losse onderdelen. We kunnen met ons assortiment attractie verhuur ook complete evenementen verzorgen. Wilt u bijvoorbeeld ook iets te drinken en eten aanbieden tijdens uw evenement? En komt u niet verder dan die 20 glazen uit de kantine? De Koff verhuurt meerdere items met betrekking tot meubilair en horecamachines.

Bent u op zoek naar sfeer? Wilt u dit bereiken met licht en geluid? Wij verhuren ook de power om uw evenement van stroom te voorzien. Wilt u dat uw evenement plaats vind? Kijk dan tussen onze tenten.

Huur een aanhanger

Lijkt het u helemaal geweldig om een springkussen te huren voor een feestelijke gelegenheid, vrienden dag of familiedag? Heeft u geen vervoer? Geen probleem, wij kunnen u ook onze attractie en andere verhuur items afleveren en opbouwen, afbreken en begeleiden . Maak ook gebruik van de mogelijkheid om een aanhanger te huren.

SHOPPING CART

close