Crazy Street Golf

  • 2.5 uur durende workshop
  • Vanaf 25 personen
  • Basistechnieken van de golfsport
  • Begeleiding van een ervaren golfer

Crazy Street Golf

U heeft wel eens een golfclinic gehad en weet wat golfen inhoudt? Ja?
Vergeet dan nu alle regels en het zachte groene gras van de golfbaan want wij gaan het concept compleet omgooien. Deze outdoor activiteit heet niet voor niets crazy street golf!

Door een ervaren streetgolfer leer u de basistechnieken van de golfsport. Na het indelen van de groepen gaat u het crazy street golf parcours zich af op straat, in de stad, dwars door een park of rondom uw bedrijf. Eigenlijk maakt het niet uit waar u speelt want een knettergekke en gezellige tocht is het resultaat.

Dwars door de stad, slingerend door een park of zelfs rondom uw eigen bedrijf, alles is mogelijk.
Waar u ook speelt, er volgt een hilarische tocht die u in zo min mogelijk slagen moet afleggen. Een stuk leuker dan een standaard golfclinic dus.

Crazy Street Golf is hierdoor een gegarandeerde ‘hole in one’ voor uw uitje!

Voor wie is de outdoor activiteit geschikt?

BEDRIJVEN

Met het outdoor activiteit zult u uw collega’s op een andere manier leren kennen. Een geschikt uitje om met je eigen team te beleven!

FAMILIE

De Crazy Street Golf is erg geschikt voor een familie dag. Het is een leuke outdoor activiteit om gezamenlijk te doen.

VRIENDEN

De Crazy Street Golf is heel goed te doen met vrienden of vriendinnen. Daarnaast kunt u deze workshop uitbreiden met een lekkere culinair workshop.

KLASSEN

Dit is een geschikt uitje voor klassen die elkaar op een andere manieren willen leren kennen. Ook leuk om te combineren met één van onze gemotoriseerde activiteiten.