GPS Experience

  • 2.5 uur durende workshop
  • Professionele begeleiding
  • Groep verdeling 
  • Uitleg gps apparaat 
  • Teambuildingsopdracht
  • Leuke prijsuitreiking  
  • Prijs vanaf 25 personen

GPS Experience

De GPS Experience is een tocht met teambuildingsopdrachten. Deze experience is zeer geschikt als actief personeelsuitje of uitje met uw (voetbal)team omdat tijdens deze tochten samenwerking centraal staat. Hoe efficiënter uw team tijdens de GPS tocht samenwerkt, des te meer punten u per opdracht zult scoren.


Wat kunt u verwachten?

Nadat u door ons team bent ontvangen wordt uw groep in kleinere groepjes verdeeld. Iedere groep krijgt een uitleg over de werking van het GPS apparaat en zal op pad gaan. Tijdens de GPS tocht gaat u met de GPS in de hand als team op zoek naar het aangegeven waypoint. Eenmaal gevonden treft u daar een instructeur die u een teambuildingsopdracht instrueert en begeleid.

Hoe komt u bij het volgende waypoint? Neemt u alle obstakels of gaat u er liever omheen om bij uw doel te komen? Onderweg zullen we ook stops inplannen voor uitdagende teambuildings activiteiten.

Na terugkomst van de GPS Experience wordt het winnende team bekend gemaakt.

Voor wie is de outdoor activiteit geschikt?

VRIENDEN

De GPS Experience is heel goed te doen met vrienden of vriendinnen. Daarnaast kunt u deze workshop uitbreiden met een lekkere culinair workshop.

FAMILIE

De GPS Experience is erg geschikt voor een familie dag. Het is een leuke outdoor activiteit om gezamenlijk te doen.

BEDRIJVEN

Met het outdoor activiteit zult u uw collega’s op een andere manier leren kennen. Een geschikt uitje om met je eigen team te beleven!

KLASSEN

Dit is een geschikt uitje voor klassen die elkaar op een andere manieren willen leren kennen. Ook leuk om te combineren met één van onze gemotoriseerde activiteiten.