Mobiele Lasergame Arena

  • 4 uur durende workshop
  • Opblaasbare Arena afmeting 12 x 12 meter
  • Speciale rook effecten en populaire muziek
  • Speciaal pak en een lasergeweer

Lasergame Arena!

Het plezier van schieten is compleet veilig én leuk in onze Lasergame Arena! Je wordt onder vuur genomen in een waanzinnige, mysterieuze omgeving!

Daag je collega’s, vrienden of familie uit voor een spectaculaire laserbattle en beleef de meest unieke lasersensatie ooit! In de opblaasbare Arena (afmeting 12 x 12 meter!) kan zowel jong als oud lasergamen. Stap letterlijk binnen in onze Mobiele Lasergame Arena met speciale rook effecten en populaire muziek. Ideaal voor een leuk kinderfeestje, een origineel vrijgezellenfeest of een onvergetelijk bedrijfsuitje! Deze mobiele lasergame attractie kan overal in Nederland geplaatst worden, mits u de benodigde ruimte en stroom beschikbaar heeft.
Lasergamen wordt gespeeld met een groep van vier of meer personen. Het doel van het spel is punten verzamelen door middel van het “afschieten” van zoveel mogelijk andere personen.

Iedere deelnemer draagt een speciaal pak en heeft een lasergeweer. Dit lasergeweer heeft een laserstraal, daarmee raakt u uw vijand. De pakken die de deelnemers aan hebben vangen de straal op en houden op die manier bij of u geraakt wordt. Als dit gebeurt geeft het geweer een signaal af.

Tijdens het spel kunt u extra punten verdienen (buiten de schietpunten) door weinig geraakt te worden. Met die punten kunt u extra krachten ‘kopen’ zoals: onschendbaarheid, onzichtbaarheid en spion. Wie af is, kan dit zien doordat de lampjes op de guns uit gaan. Achteraf krijgen de deelnemers te horen wie het beste resultaat heeft behaald.


Veiligheid
De laser straal uit het geweer is erg zwak en daarom niet schadelijk voor de deelnemers.

Goed om te weten:

  • Deze attractie is uitsluitend te huren inclusief begeleiding. De attractie vereist 17 dranghekken die door u verzorgd moeten worden. De attractie is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Bij windkracht 5 of hoger kan de attractie niet in gebruik worden genomen.

Voor wie is dit geschikt?

BEDRIJVEN

Met de Lasergame Arena zult u uw collega’s op een andere manier leren kennen. Een geschikt uitje om met je eigen team te beleven!

VRIENDEN

De Lasergame Arena is heel goed te doen met vrienden of vriendinnen. De arena is voor jong en oud toegankelijk.

FAMILIE

De Lasergame Arena is erg geschikt voor een familie dag. Het is een leuke activiteit om gezamenlijk te doen, de arena is voor jong en oud.

KLASSEN

Dit is geschikt om met verschillende klassen bij elkaar te doen. Zo leren ze elkaar op een andere manier kennen.