Tapas maken

  • 1.5 uur durende workshop
  • Spaanse gerechten
  • Vlees, vis en vegetarische gerechten
  • Professionele begeleiding
  • Prijs vanaf 40 personen

Tapas maken

Proef het zonnige zuiden! Tijdens deze tapas workshop maak je tenminste tien verschillende Spaanse gerechtjes. Een heerlijke creatieve workshop waarin op zeer informele manier gezamenlijk wordt gewerkt aan een zeer uitbundige tapas maaltijd. Geniet van de heerlijke smaken en geuren uit het zonnige zuiden.

De tapas die we gaan maken zijn zeer divers. We houden rekening met de verschillende seizoenen en de diverse Spaanse streken met hun eigen specialiteiten. Recepten die we in het verleden maakten zijn bijvoorbeeld tortilla, allioli, albondigas of patatas bravas. Er is altijd een goede mix van vlees, vis en vegetarische gerechten dus voor ieder wat wils! U stelt een complete maaltijd samen onder leiding van koks.

Basis ingrediënten kunnen zijn ham, varkensvlees, gamba’s aardappel, kip, verse kruiden en knoflook. En als afsluiter maken we ook een overheerlijk dessert.

Deze dag doet u genoeg inspiratie op om tijdens feestje uw gasten te overtreffen met overheerlijke hapjes door zelf tapas maken.

Goede combi: Tapas maken en wijn proeven!

Goed om te weten:

  • Tapas maken is goed te combineren met de workshop wijnproeven

Voor wie is deze workshop geschikt?

VRIENDEN

Deze workshop is heel goed te doen met vrienden of vriendinnen. Daarnaast kunt u deze workshop uitbreiden met een ouderwetse Solex tocht

FAMILIE

De workshop tapas maken is erg geschikt voor een familie dag. Op deze manier kunt u gezamenlijk overheerlijke tapas leren maken.

BEDRIJVEN

Met de workshop tapas maken zult u uw collega’s op een andere manier leren kennen. Een geschikt uitje om met je eigen team te beleven!

KLASSEN

Dit is een geschikt uitje voor klassen die graag iets willen leren en maken. Ook leuk om te combineren met één van onze outdoor activiteiten.