Las Vegas Night

  • 2 uur durende Las Vega Night (Wilt u langer? Vraag naar de mogelijkheden.)
  • Totale organisatie thema Las Vegas Night
  • Croupier(s)

Las Vegas Night

Heeft u nog niet de mogelijkheid gehad om Las Vegas te bezoeken, maar wilt u graag eens weten hoe het is om daar te zijn? Of wilt u graag de sfeer van deze stad beleven? Laat de fiches dan maar rollen en haal de dollar biljetten uit uw zakken, want wij nemen u mee naar de gokstad Las Vegas!

Zowel beginners als gevorderden kunnen tijdens deze avond diverse tafels uitproberen. Kies voor roulette, black jack of de pokertafel. Het kan allemaal in Las Vegas. Hou uw pokerface in plooi, want anders verraad uw blik de kaarten. Waag een gokje en win de dollars! Wilt u langer spelen dan 2 uur? Geen probleem, vraag naar de mogelijkheden bij onze medewerkers.

De Las Vegas night is inclusief:

  • Totale organisatie thema Las Vegas Night
  • Croupier(s)

Voor wie is deze workshop geschikt?

FAMILIE

Dit Thema feest is erg geschikt voor een familie dag. Zo kunt u een leuke en spannende avond beleven met uw familie .

BEDRIJVEN

Met dit themafeest zult u uw collega’s op een andere manier leren kennen. Een leuk feest om met je eigen team te beleven!

KLASSEN

Dit themafeest is geschikt om met een paar klassen te doen. Ook leuk om te combineren met één van onze outdoor activiteiten.

VRIENDEN

Dit themafeest is heel goed te doen met vrienden of vriendinnen. Daarnaast kunt u dit thema feest combineren met een uitgebreid diner.