Minute to win it!

  • 4 uur durende themafeest (inclusief drive in)
  • Verschillende behendigheid spellen
  • Begeleiding
  • Prijs tot 70 personen

Minute to win it!

Welkom bij onze nieuwste show! Lachen, gieren en brullen, dat is de inhoud van deze knotsgekke avond. Alles draait om de behendigheid van de deelnemers. Hoe behendig ben jij?

Behendigheidsspelletjes bepalen deze avond hoe ver u komt in het spel. Kunt u met uw team de spellen binnen één minuut oplossen. Bepaal met uw team hoeveel punten u inzet en redt u het binnen 60 seconden dan bent u wellicht de winnaar van deze avond.

Huis, tuin en keukenartikelen zullen de hoofdonderdelen zijn van de spellen. Na elke ronde zal het niveau omhoog worden gebracht, waardoor het moeilijker wordt om de uitdagingen te volbrengen.

Vermoeidheid, de alcohol of het lachen kan parten gaan spelen, waardoor de concentratie kan afzwakken. De zenuwen en humor zullen getest worden. Sta versteld van uw eigen kunnen en van de mede kandidaten.

Wie durft de uitdaging aan tijdens: “Minute to win it”

Voor wie is dit geschikt?

FAMILIE

Dit Thema feest is erg geschikt voor een familie dag. U zult een leuke en onvergetelijke avond of middag beleven .

VRIENDEN

Dit themafeest is heel goed te doen met vrienden of vriendinnen. Daarnaast kunt u dit thema feest combineren met een uitgebreid diner.

KLASSEN

Dit themafeest is geschikt om met een paar klassen te doen. Ook leuk om te combineren met één van onze outdoor activiteiten.

BEDRIJVEN

Met dit themafeest zult u uw collega’s op een andere manier leren kennen. Een leuk feest om met je eigen team te beleven!