Wat is uw ervaring met de Koff?

Als ondernemer zijn we altijd nieuwsgierig naar uw reactie op onze arrangementen. Het geeft ons feedback over uw ervaringen.

Maar niet alleen vanuit het ondernemers oogpunt zijn we nieuwsgierig. Uw reactie is ook het middel om bezoekers van onze websites op weg te helpen. Zij kunnen lezen wat u ervaren heeft.  Wat zijn de pluspunten en wat zijn de minpunten? Hoe heeft u de dag of rit beleefd?

Help ons een juist beeld te creëren over de arrangementen van de Koff en geef uw reactie via onderstaand formulier!

57 Comments

 1. Zaterdag 4 mei zijn wij met 10 buurvrouwen op pad gegaan. We zijn met de fiets eerst naar een gelegenheid geweest om koffie met appelgebak te nuttigen. Wel, iedereen weet : zet een stel vrouwen bij elkaar en het wordt gezellig kakelen!
  Na de koffie weer op de fiets richting Holten. Daar hadden we vanaf 12 uur 3 toek-toeks gehuurd. Het bleek alleen dat we de autootjes niet bij Tastoe in Holten moesten afhalen, maar aan de Fabrieksstraat. Dat kostte ons nog een klein half uur want het waaide stevig! ( Misschien lag het aan ons ,maar wij hadden dit niet duidelijk meegekregen)
  Aan de Fabrieksstraat aangekomen zagen we ze al klaarstaan. We werden leuk ontvangen en na een uitleg van : dit is de toeter en zo parkeer je, de rem zit hier en het gas daar, gingen we op weg. Gewapend met een routebeschrijving langs de voet van de Holterberg, mooie weggetjes en vergezichten! Iedereen vond het prachtig en er werd driftig gewisseld om achter het stuur te mogen zitten! We kwamen bij een rustpunt en hebben daar wat gedronken en een sanitaire stop gemaakt, wat hard nodig was!
  Vervolgens weer op pad en we zoefden weer heerlijk verder. Onderweg maar toeteren en naar iedereen zwaaien, wat wordt je toch heerlijk melig.
  De “boze boa” niet gezien alleen zn fiets, wat het nog allemaal hilarischer maakte.
  Nu was ook de ronde van Overijssel van start gegaan en op een gegeven moment moesten wij een redelijk grote weg oversteken.
  Het stond er vol met politie en verkeersregelaars. Mensen die aan het afwachten waren om de wielrenners te zien kregen een mooi zicht op 3 Toek-toek’s met kakelende vrouwen. De politie hield het verkeer tegen , wij konden dus heerlijk rustig oversteken ondertussen toegejuicht door de toeschouwers.
  Daarna weer richting Fabrieksstraat om ” onze ” karretjes weer in te leveren.
  Na enthousiast verteld te hebben hoe het was, vertrokken we weer op de fiets richting huis.

  We hebben genoten en het is zeker voor herhaling vatbaar.!!
  Ook de prijs is prima en de folders die we hebben meegenomen lieten nog leuke andere mogelijkheden zien.
  Al met al een zeer geslaagde buurvrouwendag en dat ook dankzij de Toek-Toek!!

  bij de kinderboerderij hebben we een broodje kroket naar binnen gewerkt en een kopje soep om daarna weer onze weg te vervolgen.
  Nu was het zaterdag

  S.Rietberg
 2. Vandaag 9 mei 2013 zijn wij met 3 personen 4 uur uit rijden geweest met de toektoek. Het was heel bijzonder om met dit autootje te rijden maar wel erg leuk. Het waaide deze dag hard maar we kregen een plaid mee en hebben daar goed gebruik van gemaakt.
  We hebben bos, heide, een kasteel enz. gezien en een leuke dag gehad.
  Het is zeker voor herhaling vatbaar.

 3. Eind april 2013 samen met vriendinnen en aanhang een ritje gemaakt met de toektoek. Het was droog en zonnig, maar de temperatuur liet te wensen over. Dan is het wel frisjes in een toektoek. Gelukkig werden we voorzien van dekens. Aangezien we de omgeving kennen en zelf een paar “bezoekplekjes” in onze gedachten hadden, hebben we niet de route gevolgd die ons is aangereikt. Persoonlijk vind ik het ook jammer, de route lezend, dat je niet zoveel op de Holterberg zelf komt. Mijn advies zou zijn, om de route nog eens een keer goed te bezien. Ik verwacht dat de toerist die Holten bezoekt ook graag wat meer op de Holterberg rond wil toeren. Je zou zelfs verschillende routes kunnen aanbieden afhankelijk van moment (datum) en weersomstandigheden op het tijdstip van de tocht die je gaat maken. Wij hebben ons prima vermaakt, ondanks de kou. Een leuke aanrader voor een ieder.

  Alie Nijboer
 4. We zijn met drie personen tijdens de herfstvakantie 2012 een middagje met de Toek-toek geweest. We hadden heerlijk, zonnig weer, dus dat zat al mee. Bij aankomst kregen we de zogenaamde familieroute, waarvan wij dachten dat deze ons over de Holterberg zou leiden. Dit bleek helaas niet het geval te zijn, de route ging over kleinere wegen rondom de Holterberg. Dat viel ons een beetje tegen, niet te min was de omgeving rondom de berg de moeite waard. Na een keer verkeerd te zijn gereden en wat extra kiliometers te hebben gemaakt, zaten we weer op de aangegeven route. Vooral het laatste stuk van de route, vanaf informatieschuur De Pas bij Haarle, was schitterend. Bij de Palthetoren hebben we even tijd voor het maken van een foto genomen. Al met al hebben we zeer genoten van deze unieke ervaring met het best nog snelle karretje (max. 35 km per uur)! We komen in de toekomst dan ook graag nog eens terug!

  Fam. Annema
 5. Zondagmiddag 11 november zijn wij met 14 dames in Holten vertrokken voor een Kever puzzeltocht arrangement. Wij hebben een ontzettend leuke dag gehad, vonden dat er echt aandacht was besteed aan de puzzeltocht en hebben genoten van de inhoud van de picknickmand en de koffie en thee op de locaties. Daarnaast vonden we de begeleiding uitstekend !

  Marloes Tholen
 6. Vrijgezellenmiddag met 11 meiden in de Toek Toek. We hadden dit uitje geboekt en toen gebeurde het dat de aanstaande bruidegom in het ziekenhuis lag op de dag dat wij met de Toek Toek zouden gaan rijden. Gelukkig was er de mogelijkheid om op een andere datum het alsnog door te laten gaan. We zijn gestart met een kop koffie en een muffin in Kultuurhuus Tastoe in Holten. Daar kregen we uitleg over de route die we moesten afleggen en kregen we vragen mee voor onderweg. Het was een koude dag dus een dekentje was geen overbodige luxe. Met 3 Toek Toek karretjes zijn we van start gegaan. Direct al door het centrum van Holten rijden is natuurlijk wel even opletten je moet immers nog wennen aan het karretje en het was nogal druk op de zaterdagmiddag, we stuiterden direct al van de stoep af wat natuurlijk op de lachtspieren werkt. Eenmaal onderweg zijn we een 80 km weg opgereden wat natuurlijk niet de bedoeling was met een karretje dat net de 35 km per uur haalt, we hadden de B-weg niet opgemerkt. Eerste opdracht was iets met bierkratten, op tijd zo snel mogelijk van het ene krat op het andere stappen en zo zonder de grond te raken zo snel mogelijk een stuk afleggen. We deden dit met het groepje waar je mee in de Toek Toek zit, jammer genoeg niet met de hele groep. Tweede opdracht 4 tassen achter op de Toek Toek en dan 2 keer een rondje rijden zonder dat de tassen er af vallen, erg leuk. Van de Holterberg af scheuren ging ook mooi, eindelijk konden we harder dan 35 km per uur. De routebeschrijving was best duidelijk alleen hadden wij een regeltje overgeslagen en dus een afslag gemist en zo gebeurde het dat we de weg kwijt raakten, we waren al in Nieuw Heeten. Toen we toch maar weer helemaal terug gereden zijn hadden we geen stroom meer we kwamen nauwelijks meer vooruit maar we zaten weer op de goede weg. Eenmaal op bekend terrein hebben we een stuk afgesneden en zo toch nog overgekomen. We waren steenkoud maar warme chocolademelk met slagroom doet wonderen. Er volgde een 3-gangen diner, we hadden keuze uit 3 hoofdgerechten, we hebben lekker gegeten alleen een beetje weinig wij zijn gezonde dames en kunnen best wel een bord vol op. Al met al een geslaagde middag alleen weer warm worden dat duurde even.

  Alita Linthorst
 7. Op vrijdag 14 september 2012 zijn wij (mijn moeder (84), mijn 2 zussen, mijn schoonzus en ik) een dagje van het erf geweest.
  Nadat we de lunch gebruikt hadden in een leuk houten restaurantje ergens op de Holterberg togen we naar de fabrieksweg waar 2 TasToek-Toeks voor ons klaar stonden. Na een korte uitleg gingen wij met goed moed, gewapend met een route-omschrijving op pad. Na een tijdje crossen door het bos en over zandpaden was het tijd voor een korte evaluatie van de trip tot nu toe. Het weer zat ons niet mee en gelukkig was schoonzus zo slim om voor iedereen een plaidje mee te nemen die wij dankbaar om onze benen vouwden daar het aan de zijkanten nogal binnen regende/waaide. Moeders echter vond het wat koud an de kop en drappeerde haar knalpaarse plaid om haar hoofd wat er allercharmants uitzag. Goed, na de evaluatie gingen we weer op pad en ja hoor: Zet 5 vrouwen bij elkaar en verdwalen wordt onvermijdelijk. De achterhoeksweg was niet te vinden!!! Nadat we 3 keer langs het Jachtslot “De Sprengeberg” gecrosd waren kwamen we op wonderlijke wijze uit bij de informatieschuur de Pas. Vandaar uit konden we de route weer oppikken. De stemming zat er goed in. Helft van de tijd slappe lach en mijn zus die voor mij navigeerde maar roepen: LA!!!!……RA!!!!!…..(wat linksaf en rechtsaf betekend). De tena’s waren niet aan te slepen!! Bij de kinderboerderij Dondertman stond de deur van de kantine uitnodigend open. Dus wij naar binnen voor een kop warme koffie/chocolademelk. Aangezien er een zinderende bingo gaande was moesten wij op fluistertoon converseren wat verder geen probleem was. Moeder echter bleef maar vragen of er ook Berenburg te krijgen was. Dit deed zij trouwens bij elke stop die wij maakten, ook al was het midden in het bos tijdens overleg over de route.
  Na de koffie met appelgebak stegen wij wederom in onze TasToek-Toeks voor de laatste etappe van onze rit. Geheel veilig en zonder kleerscheuren echter lichtelijk verkleumd kwamen wij rond 16.00 uur weer aan op de fabrieksweg. (nee ma, ook hier geen Berenburg). Het was een geweldige uitje en het is echt een aanrader. Zelfs het weer was voor ons geen spelbreker.

  Groetjes

 8. Afgelopen zaterdag drie ToekToeks gehuurd voor onze familiedag. Voor ons helemaal nieuw en voor iedereen een verrassing. Zowel de kleinkinderen alswel opa en oma hebben genoten. Voor kinderen spectaculair en de ouderen genieten van de mooie omgeving. We zijn 4 uur onderweg geweest met spelletjes onderweg en dat resulteerde in een leuke middag.

  Peter Damink
 9. Op zondag 9-9-2012 hebben we met ons personeel en partners een machtig leuke dag gehad in de Achterhoek. Begonnen bij Cafe de Tol met koffie en appelgebak, daarna een hele mooie tocht gereden met de Toek Toek van de Koff events, echt heel erg leuk met voor onderweg leuke fotoopdrachten en tussendoor een heuse pitsstop, om daarna weer te eindigen bij Cafe de Tol met een borrel en een warm en koud buffet. Reacties van iedereen heel positief met de Toek Toek als een echte aanrader, voor de prijs hoef je het niet te laten.

 10. Met 11 dames de Holterbergtoer gedaan.
  We hadden geweldig mooi weer,mooie route,jammer dat je niet op de kleine weggetje mag.
  De heide bloeide nog dus het uitzicht was grandioos.
  Op de nijverdalseberg gaf een van de toek toeks het op en was er tijd om wat te drinken bij Dalzicht,we gingen verder met 1karretje minder ,alles liep een beetje uit dus konden we nog iets langer genieten van de tour.
  We hebben veel gezien wat er zoal aan bijzondere locaties zijn het park.
  We waren wel al erg bekend met het park en kon de begeleider ons geen nieuwe of verrassende verhalen vertellen maar we hebben erg genoten.
  Geweldig om te doen en als we het bedrag terug winnen gaan we heerlijk weer een andere route rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

SHOPPING CART

close