Wat is uw ervaring met de Koff?

Als ondernemer zijn we altijd nieuwsgierig naar uw reactie op onze arrangementen. Het geeft ons feedback over uw ervaringen.

Maar niet alleen vanuit het ondernemers oogpunt zijn we nieuwsgierig. Uw reactie is ook het middel om bezoekers van onze websites op weg te helpen. Zij kunnen lezen wat u ervaren heeft.  Wat zijn de pluspunten en wat zijn de minpunten? Hoe heeft u de dag of rit beleefd?

Help ons een juist beeld te creëren over de arrangementen van de Koff en geef uw reactie via onderstaand formulier!

57 Comments

 1. We waren nog maar net op de Fabrieksweg nr 12 aangekomen en onze jongste van 4 jaar sprintte naar en sprong meteen al in Toek-Toek de Das. “Coole auto!”, zei hij meteen. Maar…waar zijn de deuren en de ramen? Dat was meteen al een leuke kennismaking. De rit naar kinderboerderij Dondertman was een en al pret en verwondering voor onze 2 kinderen van 4 en 6 jaar; “Oooh, wat gaat dat hard! (terwijl je bijna stapvoets rijdt…); Mama, mag ik ook voorin?; Aaaah, mijn haar waait weg!; Wheuee, pffff, neuzen dicht, die koe heeft een scheet gelaten! Snel, raampje dicht, o nee, die is er niet!” Bij Dondertman aangekomen, moesten we even bijkomen van deze spannende rit met veel bekijks, gezwaai en beetje getoeter (de bewoners langs de route kennen de Toek al goed) Gelukkig konden we in het Boshuus even frietjes en snacks eten vanuit ons Toek-Toek-arrangement, mét een ijsje na. Smullen! Daarna nog een klein uurtje gespeeld in de speeltuin en wat dieren gezien en geaaid, nog op wat skelters geracet, gesprongen in ‘de luchtkoe’ en toen gauw weer terug in onze Toek! Bij terugkomst op het industrieterrein in de buurt van de Fabrieksweg nog 1 extra ‘rondje van de zaak’ op de rotonde en toen was het al duidelijk: dit doen we nog een keer!

  Familie Loonstra
 2. Hallo

  Wij hebben op 21 juni gebruik gemaakt van een arrangement van Koff.
  Het betrof de “Toektoek”.
  We hebben genoten, de route ging richting Haarle, nadat we
  een ijsje hadden gegeten bij ‘de drietip’, wilden we onze weg vervolgen, toen we
  werden aangesproken door 2 heren,: of we even wilden wachten zodat ze een foto met een ‘drone’ met camera, konden maken van ons met de toektoek.
  De foto zal worden gebruikt voor de pr van Haarle.
  Dus goede reclame voor jullie.
  Het was een mooie route, onderweg tijd en plekken genoeg om te picknicken.
  Aansluitend heerlijk en gezellig gegeten bij TastToe.

  Met vriendelijke groet
  5 meiden uit Laren
  Dianne, Anita, Johanna, Irene en Marjan

  Marjan Zomer
 3. Tijdens de vakantie van onze cliënten hebben we een geweldige middag gehad in de toektoek. Met 4 wagentjes hebben we het prachtige gebied rondom de Holterberg verkent. Onze 11 cliënten maar ook de begeleiding vonden dit allemaal het allerleukste van hun vakantie. Ze zouden het liefst deze activiteit nog een keer gedaan hebben, De groepsfoto is goed gelukt die door onze gids Remmelt is gemaakt. Een vriendelijke en bereidwillige gids die ons een prachtige route heeft laten rijden. We hebben nog een extra ritje gemaakt naar de Canadese begraafplaats gebracht. Ook dit was indrukwekkend. Al met al een middag om niet meer te vergeten en voor ons allemaal het hoogtepunt van onze vakantie. Profila Zorg uit Hoogeveen

  Profila Zorg
 4. Vandaag hebben wij een lekker tochtje gemaakt met de Toektoek samen met onze kinderen. Een leuk uitstapje waarbij je écht veel meer ziet dan wanneer je zelf met je auto zou rijden. We hebben meer dan 20 paddenstoelen gespot, diverse stops gemaakt langs de leuke route en heel veel lol gehad. Ondanks dat de zon scheen, was het wel wat fris op deze herfstdag, maar er werd voor dekentjes gezorgd!
  Alles prima verzorgd, alles volgens afspraak en een hele duidelijke route. Meestal verdwalen we met dit soort routes, maar dat is met de uitgebreide beschrijving niet mogelijk!!
  Een absolute aanrader en we gaan dit zeker nog een keer doen!

  P. van Harten
 5. Wij mijn vrouw en ik met 2 zusters hebben 3 september j.l een toertocht met de toek-toek gemaakt over de Haarlerberg en omgeving.
  Dit was de 2e keer want 12 juli 2012 hadden we 5 wagentjes gehuurd en dit was toen een enorm succes.
  Vandaar nu weer een tocht welke eveneens over de Sprengenberg ging waar de heide volop in bloei stond en bij de halte op een bankje hadden we veel bekijks van vrienden die per fiets langs kwamen en verschillende vakantiegangers die daar aanwezig waren en inlichtingen wilden over het hoe en wat.
  Het was een gezellige middag toek-toeken met redelijk mooi weer in een prachtige omgeving.
  Een volgende keer zullen we wel een andere route proberen.
  Het is echt een aanrader voor iedereen die eens vrij en ongedwongen de prachtige omgeving wil verkennen.

 6. Geweldig genoten van de hele tocht met dit geweldig mooie voertuig
  en zeker milieu vriendelijk en super schoon .
  Min puntje was de gordelsluiting zou ik zelf af en toe een beetje smeren
  met teflon.
  Onze jongste zoon 7jaar vond het keigaaf en heeft het na 2 weken het er nog steeds over.

  Jan van Burg
 7. 21 augustus met prachtig weer genoten van de rit met een Toek-Toek. Dit was onze tweede keer en we hadden ervaren dat 3 uur krap is om rustig te genieten van de route. Dus we hadden nu voor 5 uur de Toek gehuurd. Picknickspullen mee. De route ging over de Sprengenberg en dus kwamen we ook langs de kinderboerderij Dondertman. Een erg leuke aanlegplaats. Prima koffie. Op het eind van de route nog even het centrum van Holten aangedaan. De uren waren zo om, zelfs nog iets over tijd de Toek weer afgeleverd.
  Misschien is het handig om bij de routebeschrijving ook een topografisch kaartje te voegen. Dan weet je waar je je bevindt. En is het gemakkelijker bij wegafzettingen een omleiding te vinden.
  Voor de volgende keer nemen we een dikke handdoek mee om achter een van de achterste zittingen te stoppen zodat de achterkant niet meer klappert.
  We misten bevestigingsogen om de picknickspullen met een spin achter op de Toek te bevestigen.

  W. Heuker of Hoek
 8. Wellicht heeft u een deel van de familie route gemist. Al onze routes hebben minimaal 2 horeca bedrijven waar u langs komt. Onze familieroute komt hiernaast ook langs kinderboerderij Dondertman. Dit attractiepark is in 2012 zelfs verkozen door de anwb als ‘Leukste Uitje van Overijssel’. De route duurt ongeveer 1.5 uur zodat u zelf ook nog 1.5 uur overhoud om andere leuke dingen te doen tijdens de Toek Toek tocht. Het attractiepark Kinderboerderij Dondertman in Holten bleef met deze verkiezing zelfs Ouwehands Dierenpark en De Efteling die ook genomineerd waren voor.

 9. Met een volleybalcommissie (6 personen) hebben wij 2 toek toek gehuurd. Voordat wij vertrokken richting De Koff in Holten werd ik opgebeld en medegedeeld dat het regende en zwaar onweer op komst was. Wij konden eventueel de reis met de toek toek nog annuleren. Een alternatief was echter wel voorhanden. Heel netjes dat voor onze tocht i.v.m. het weer contact met ons werd opgenomen. Wij zijn echter op pad gegaan richting Holten en maar hopen dat de weergoden ons goed gezind waren.
  In Holten aangekomen was het droog en wij konden gebruik maken van de toek toek voor een mooie tocht van 28 km in de omgeving.
  Het is een mooie afwisselende route door de natuur met verharde en onverharde wegen. Een minpuntje vonden wij dat in deze route
  geen restaurant en terras was opgenomen waar je even een pauze kunt inlassen om gezellig met elkaar een kop koffie of consumptie
  kunt nuttigen. De tocht met een toek toek kunnen wij iedereen aanbevelen. Het is genieten in de vrije natuur met alleen een dak boven je hoofd.
  of

  Jan Kamphuis
 10. Wij hebben vandaag samen met onze buren van de camping 2 toektoeks gehuurd en zijn gezellig een toer gaan maken in de buurt van Holten, Nieuw-Heeten en Haarle. een hele leuke ervaring. Voor de kinderen hadden we een plaid bij ons. Dit was geen overbodige luxe, een aanrader voor andere gasten. Een leuke rit, onderweg even gestopt bij een ‘Rust-punt” voor ’n bakkie koffie en daarna nog bij de kinderboerderij voor ’n ijsie. Hele leuke besteding van de middag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

SHOPPING CART

close