Wat is uw ervaring met de Koff?

Als ondernemer zijn we altijd nieuwsgierig naar uw reactie op onze arrangementen. Het geeft ons feedback over uw ervaringen.

Maar niet alleen vanuit het ondernemers oogpunt zijn we nieuwsgierig. Uw reactie is ook het middel om bezoekers van onze websites op weg te helpen. Zij kunnen lezen wat u ervaren heeft.  Wat zijn de pluspunten en wat zijn de minpunten? Hoe heeft u de dag of rit beleefd?

Help ons een juist beeld te creëren over de arrangementen van de Koff en geef uw reactie via onderstaand formulier!

57 Comments

 1. Wij hebben afgelopen weekend 2 toek toek gehuurd.Het was wel behoorlijk koud maar dat kon de pret niet drukken.Mijn ouders 82 en 84 jaar vonden het ook geweldig.Het was wel behoorlijk nat in het bos glibber glibber maar was toch een hele belevenis. in 1 woord we vonden het allemaal geweldig.Zeker voor herhaling vatbaar.gr R Meijer

  RMeijer
 2. Beste Familie Breedveld,

  De Toek Toek Haas heeft inmiddels weer een radio die weer goed vast zit. Wij hebben ook een andere route die meer door het bos gebied gaat, echter bij een hele natte periode is dat vanwege de modder een route die wij liever niet meegeven. Bedankt voor uw reactie!

  De Koff Verhuur | René de Koff

 3. Ik de herfstvakantie hebben wij een toektoek gehuurd. Met pubers is het toch lastig om met ze te wandelen of te fietsen dus dit leek ons een leuke activiteit. En dat was het ook. We hebben het voor 3 uur gehuurd en die tijd vliegt. Een mooie route was het die we meekregen al mocht het van ons iets meer “bos” zijn. We vonden het allevier superleuk en zeker een aanrader. In onze toektoek zat een rammelende radio die de rust wel verstoorde. We hebben dit achteraf aangegeven en hopen dat dit probleem voor de volgende rijders opgelost is.

  Fam. Breedveld
 4. Beste Vriendenclub AWZH en de meisjes,

  Met dank voor uw reactie en natuurlijk is het niet zo dat wij u laten staan indien er meer dan 30km gereden is. De medewerkster in kwestie hebben wij even aangesproken op de manier waarop het gebracht is. Dit is absoluut geen standaard reactie bij ons. De borg is een eigen risico welke u heeft bij een eventuele schade. Dit wordt wel via de website http://www.toektoek.com vermeld, echter heeft u via onze website http://www.dekoff.nl een reservering gemaakt. Ten tijde van de reservering stond de informatie niet op de website. Inmiddels hebben wij deze informatie nu wel toegevoegd. Kortom wij zijn blij met uw aandachtspuntjes. Zo voorkomen wij dat de geschiedenis zich kan herhalen. Maar fijn dat u genoten heeft!

 5. Beste mensen,

  Zaterdag 3 oktober hebben we met onze vriendenclub ‘AWZH en de meisjes’ 😉 met 3 toek-toeks jullie prachtige omgeving verkend. Het was erg gezellig en een mooie route. We hebben met z’n 12-en veel lol gehad.
  Naast veel lol en gezelligheid toch ook een paar aandachtspunten.
  Helaas sloten sommige gordels niet goed.
  Bij het begin van de verhuur waren er een aantal onduidelijkheden. Zo werd ons gevraagd contant of met creditcard een borg van € 250,- te betalen, terwijl op de factuur bij borg € 0,00 vermeld stond. Wij hadden geen contanten voor dat bedrag bij ons en toen bleek het ook lastig om met de creditcard de borg alvast maar in te houden. Uiteindelijk de autosleutels maar achtergelaten.
  Bij de uitleg van de toek toek werd ons gezegd dat we 2 kilometer speling hadden met de accu… en als we dan onderweg zouden blijven steken, we maar moesten zien hoe we dan weer terug kwamen, want het was toch echt ons probleem en er was niemand die ons dan zou kunnen helpen.
  Deze punten benoemen we niet om vervelend te doen, maar als bij ontvangst/afgifte toek toek deze zaken met een positieve (kwinkslag) waren benoemd, was het professioneler op ons over gekomen. Nu kwam het op ons over als: red oe.
  Misschien ook standaard de dekens meegeven, want het was best koud, ondanks een mooie zonnige dag.

  Maar, waar ik mee begon: we hebben een leuke middag gehad.
  Veel succes en werkplezier gewenst in het mooie Holten e.o.

  Vriendenclub 'AWZH en de meisjes'
 6. we hebben met de toek toek rond gereden!
  het was erg leuk, wij hadden er 3 gehuurd. We komen hier uit de buurt dus we hebben niet de officiële route exact gevolgd.
  We hebben erg veel plezier gehad!

  l. toorneman
 7. Fantastisch! Wat was het leuk om met mijn gezin per Toek Toek in de omgeving van Holten te rijden. De kinderen (4 en 6 jaar) vonden het geweldig! De Toek Toek was makkelijk te rijden, de route was schitterend en de reacties van wandelaars en fietsers waren enthousiast. Kortom een super leuke activiteit; zeker een aanrader!

  Harold Bos

 8. Geniaal!

  Met de 4 dames van kantoor een route in de Toek Toek. De grootste lol gehad, alle horeca langs de route getest, alle fietsers gevraagd ons op de foto te zetten en om de beurt eens kijken wie er het hardste kan met dit geinige elektrische gebakje. De tijd vloog voorbij en we zijn volgend jaar zeker weer van de partij!

  Huisartsenkring Twente
 9. Op een Maandag 2 Toek Toeks gehuurd met ons gezin, Het was een reuze gezellige middag met een leuke route met veel natuurschoon en zeker de mogelijkheid om onder weg te stoppen bij een horeca gelegenheid of een ander activiteit.
  voor vertrek een duidelijke uitleg gehad.al met al Prima geregeld!!

  Fam Brinkman
 10. Een hele leuke ervaring. Wij hadden prachtig weer maar met minder weer en dan wat dikker gekleed prima te doen. Goede uitleg en route mee gekregen over de Holterberg. Leuke route door het bos en over de heidevelden. Onderweg genoeg horecagelegenheden. Een echte aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

SHOPPING CART

close